Fortbildning

Datorn är din kollega

  • Slöjdportfolio – kom igång och kom längre! Inger visar i detalj möjligheterna och vidderna i Slöjdportfolio
  • Slöjdlexikon – Ett stort lexikon kan behöva en presentation. Inger berättar om de bakomliggande pedagogiska tankarna och visar hur hon använder Slöjdlexikon i sin undervisning
  • Inspirationsdagar – med utgångspunkt i de olika kurserna i Slöjdlexikon. Välj vilken teknik ni vill fördjupa er i eller få ny inspiration till

JUST NU - Textom

Slöjd.nu är huvudsponsor till höstens stora slöjdlärarfortbildning Textom.se. Här fördjupar vi oss i de nya delarna av kursplanens tillägg om digitalisering av skolan. Läs mer på Textom.se eller kolla in eventet på facebook.

Gratis fortbildning om Slöjdportfolio och Bildportfolio!

Under fortbildningsdagarna i juni och augusti kan du ta del av en fortbildning om Slöjdportfolio och Bildportfolio.
Enkelt för eleverna – avlastning för lärarna.

Fortbildningen är gratis, på distans och tar ca en halvdag. Den består av en filmad föreläsning, övningsuppgifter, diskussionsunderlag samt chat eller skype-möte med Inger Möller Degerfält och Mi Möller.

Läs mer på bloggen.

Föreläsningar och workshops

Inger Möller Degerfält är en flitigt anlitad föreläsare. Hon föreläser oftast i kombination med att hon håller workshops. En inspirationsdag kan börja med ett föredrag om datorer och surfplattor som extra kollegor i salen, och följs av en workshop där ni testar olika beskrivningar i Slöjdlexikon.

Hör av dig så ordnar vi efter era önskemål.