Tävling!

Nu finns massor med nytt i Slöjdlexikon, det vill vi fira med en tävling! Ta en titt på trådslöjd, klädsömnad och diodslöjd och fira med oss!

Skriv de bästa tipsen och svara på frågorna så kan du vinna både metallverktyg från ytor.se och en hel gruppuppsättning blinkande diodslöjd från Electrokit.com till din skola! Värde 5100 kr.

Verktyg från ytor.se:
2 falstänger, 2 höger fasonsax, 1 vänster fasonsax, 2 drivhammare.

Skolkit från electrokit:
Gruppuppsättning till blinkande diodbroderi, se exempel i Slöjdlexikon. Kitet innehåller: batterihållare med brytare, batterier, diodlampor i olika färger, konduktiv sytråd och LilyTinys (krestskort), allt av märket LilyPad.


För att tävla och vinna behöver din skola ha ett aktivt abonnemang när tävlingen avslutas i mars.
Har ni inte Slöjdlexikon än? Skaffa ett abonnemang här, sen är du redo att tävla.


Med Sveriges ledande verktyg för slöjdundervisning har dina elever ett unikt pedagogiskt uppslagsverk med tusentals steg-för- steg serier online. Och du som lärare - avlastning av en outtröttlig digital kollega.

Frågor


Hur många kan som mest vara inloggade på Slöjdlexikon samtidigt, med det största abonnemanget?

Slöjdlexikons författare är noga utvalda för att garantera högsta kvalitet på beskrivningarna och säkerställa att Slöjdlexikon är anpassat för skolundervisning.
Vilken typ av yrke har majoriteten av författarna?
Godkänn villkor

Regler och villkor för tävlingen

 • Tävlingen är öppen för rektorer och lärare som arbetar på skolor i Norden. Skolan ska ha ett aktivt abonnemang på Slöjdlexikon vid tävlingens slut för att kunna vinna.
 • Tävlingen arrangeras av Textila Idéateljén – Slojd AB även benämnt Slöjd.nu.
 • Vinsten i denna tävling går till den vinnande skolan och består av metallverktyg från Ytor.se samt skolkit med dioder (räcker till 17 broderier) från Electrokit.com.
 • Tävlingen pågår från den 4/1 till den 15/3 2018.
 • Av bidragen med rätt svar som kommer in utses den bästa motiveringen som vinnande tävlingsbidrag. Vinnare utses av en utvald jury utsedd av Slöjd.nu. Juryns beslut kan ej överklagas.
 • Vinsten kan ej bytas mot kontanter eller andra varor.
 • Vinnaren kommer presenteras med namn och skola på tävlings-sidan samt på vår Facebooksida när tävlingen är avslutad.
 • Vinnaren kommer kontaktas av Slöjd.nu via mail och måste svara via vändande mail eller telefon inom 48 timmar. Annars väljer juryn en ny vinnare.
 • Deltagaren medger att Slöjd.nu använder bidraget i syfte att marknadsföra tävlingen och i syfte att marknadsföra Slöjd.nu och dess produkter.
 • Vid deltagande i tävlingen gives samtycke till registrering av namn och nödvändiga kontaktupplysningar. All personlig data som lämnas hanteras med säkerhet och kommer inte lämnas ut till tredje man. Tävlingsarrangören kommer endast att använda de personuppgifter du anger för att administrera denna tävling samt eventuellt för att i framtiden nå dig med information/marknadsföring med tävlingsarrangören som avsändare.
 • Anställda på och samarbetspartners till Slöjd.nu får ej delta i tävlingen.
 • Vid övriga frågor kan du kontakta vår support: kontakt@slojd.nu