Om Slöjd.nu

Varje dag förenklar vi livet för dig som slöjdlärare

Slojd.nu erbjuder lättanvända och pedagogiska läromedel för din slöjdundervisning. Vi vet att du som lärare är minst lika viktig i den digitala slöjdsalen som tidigare. Med våra produkter vill vi underlätta din undervisning samt hjälpa dig att spara tid och vinna frihet.  Vilket är precis vad som behövs i livet som lärare eftersom det inte bara är ett jobb – utan en livsstil.

Tydligt för dig och eleverna

Just tydlighet har varit styrande ända sedan slojd.nu började utveckla läromedel för pc för över 15 år sedan. Ett arv vi förvaltar varje dag. Att en bild säger mer än tusen ord är också en sanning vi tar på allvar. Genom att använda oss av både bilder, film och text gör vi våra läromedel tillgängliga för alla, även elever med speciella behov.

Med skolan som utgångspunkt

Det är Inger Möller Degerfält, textillärare, som startade slojd.nu 1999. Hennes parallella arbete med skola och slojd.nu är en förutsättning för högkvalitativa läromedel. Vi har en konstant dialog med våra användare och värdesätter era kommentarer mycket högt. Våra gästförfattare är noga utvalda och alla har pedagogisk erfarenhet.

Bredd för att underlätta

Vi som jobbar på slojd.nu har bara ett fokus och det är att förenkla livet för dig som slöjdlärare och göra slöjden rolig för eleverna. Genom att tillhandahålla bra maskiner att sy på, ett stort Slöjdlexikon att lära sig av, och en strukturerad Slöjdportfolio att samla sina alster, hoppas vi att ni får en härlig slöjdlektion.

Slöjd + dator = sant